Kepentingan Business Protection

Kehilangan pemilik atau orang penting yang memainkan peranan penting dalam syarikat dan pertumbuhan perniagaan anda boleh memberi kesan buruk kepada perniagaan anda. Business Protection boleh membantu mengurangkan kesan ini – pilih dari pelbagai pilihan untuk membina perlindungan fleksibel yang memenuhi keperluan anda.

.

Business Protection boleh membantu melindungi
Jika anda, rakan kongsi, atau orang penting yang mempunyai kemahiran dan pengetahuan penting untuk menggerakkan perniagaan anda, meninggal dunia atau mengalami penyakit atau kecederaan yang serius dan tidak dapat bekerja, akan memberi kesan impak kepada perniagaan anda:

.

Hasil: Kesan langsung terhadap perniagaan boleh berlaku disebabkan kehilangan anda, atau rakan kongsi atau kakitangan yang penting untuk BOOSTkan sales syarikat. Ini mungkin boleh terjadi kepada kakitangan yang mempunyai kemahiran dan pengetahuan yang sukar untuk digantikan.

.

Perbelanjaan: Anda perlu mengeluarkan kos yang lebih tinggi bagi melatih kakitangan yang baru untuk menjadi tunggak utama dalam perniagaan. Anda perlu menghantar mereka ke kelas-kelas perniagaan bagi melatih soft skill mereka sehingga mereka betul-betul mahir mengenai perniagaan anda.


.

Jika hasil belum nampak, anda pasti memerlukan backup kewangan bagi mengantikan atau membayar kos overhead yang wajib pada setiap bulan. Keuntungan belum boleh di rasai jika kakitangan yang baru ini belum mahir berkaitan perniagaan anda.

.

Anda mungkin mengalami kehilangan pelanggan utama atau pembekal jika anda kehilangan seorang ahli kakitangan yang telah menjalankan perhubungan sebelum ini.

Saya attach sekali video ulangan mengenai BUSINESS PROTECTION untuk tontonan anda
.
.

JOM KITA BERBINCANG!

Lebih mudah untuk kita berjumpa dan berdiskus lebih mendalam mengenai perniagaan anda.

Anda boleh click link wasap di bawah ini:

http://businessprotection.wasap.my
http://businessprotection.wasap.my
http://businessprotection.wasap.my

Kami akan hubungi anda dengan kadar segera

.

.

DAFTAR TAKLIMAT PERCUMA

.

Mohd Ibrahim Bin Abu Bakar

Konsultan Perwarisan Perniagaan

Bilangan Usahawan Yang Telah Di Bantu

1
Hibah Hartanah Bercagar Di Rancang
1
Individu Telah Merancang Pelan Persaraan Rm1,000,000 ketika bersara

Bilangan Usahawan Yang Telah Di Bantu

1
Sudah Mendapat Khidmat Nasihat Perwarisan Perniagaan
1
Proposal Perancangan Kewangan Lengkap Telah Di Keluarkan

AUTOWASAP.COM
AUTOWASAP merupakan kit Automasi Bisnes di Whatsapp meliputi software serta panduan dengan kit utamanya adalah Autowasap Blaster.